A Bee gyertyákról

Mi teszi különlegessé a Bee méhviasz gyertyákat?

A Bee méhviasz gyertyák egyik legfőbb különlegessége, hogy 100%-ban természetes alapanyagokból készítjük őket, és az előállításuk során nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatosságra. Az alapanyagok kiválasztásánál gondosan odafigyeltünk az újrahasznosíthatóságra, éppen ezért választottunk üvegborítást gyertyáinknak, melyek így egyrészt újra és újra felhasználhatóak, másrészt pedig miután kiürültek, tovább díszíthetik az otthonodat akár sminkecset tartóként, akár tolltartóként, vagy éppen mini vázaként.

A külső megjelenés mellett a belső értékekre is odafigyeltünk. A gyertyákhoz használt kanóc pamutból készült és fémszáltól mentes, így égés során sokkal kevésbé terheli a környezetet, mint a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható társa.

Illatosított gyertyáink eszenciáját magas minőségű illóolajok adják, melyek aromaterápiás hatásuk révén kellemesen ellazítanak és segítik a relaxációt.

Miért jó, hogy méhviaszból készülnek a gyertyák?

Talán nem is gondolnád, de a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható gyertya paraffinból készül, amit kőolajhulladékból állítanak elő. Így nem meglepő, hogy ezek szennyezik a legjobban a levegőt és az emberi szervezetet is. A legtöbb gyártó azért dönt a paraffin mellett, mert az sokkal olcsóbb és könnyebb is vele dolgozni, mint például a méhviasszal, ami egyébként a gyertyakészítés legősibb és legtermészetesebb alapanyaga.

De számos egyéb érv áll még a méhviaszból készült Bee gyertyák mellett:

  • mert 100%-ban természetes alapanyagokból, kézzel készítjük őket
  • mert sokkal melegebb fényük van, mint a hagyományos paraffinból készült gyertyáknak
  • mert égés során nyugtató hatású elektromos részecskéket bocsátanak ki magukból, amik megtisztítják a levegőt a pollenektől és az egyéb allergizáló elemektől
  • mert sokkal tovább égnek, mint hagyományos társaik
  • mert nincs bennük oldószer és mesterséges adalékanyag
  • mert nem füstölnek és nem csöpögnek

Mit kell tudni a Bee méhviasz gyertyák aromaterápiás hatásáról?

Illatosított Bee méhviasz gyertyáinkhoz kizárólag magas minőségű illóolajokat használunk, melyek jól ismertek az aromaterápiában.

Bee Brave gyertyánkat egy kevés citrom illóolajjal bolondítottuk meg. A citrom frissítő, energetizáló hatásáról ismert, így bátran ajánljuk a Bee Brave-t például tanulás, vagy nagy koncentrációt igénylő feladatok közben. De akkor is remek választás lehet, ha csak egyszerűen rajongsz a friss, gyümölcsös illatokért.

Bee Magic gyertyánkat az ünnepi készülődés jegyében alkottuk meg egy csipetnyi fahéj illóolaj hozzáadásával. Az édeskés illatú fahéj megnyugtat és javítja a közérzetet, éppen ezért levertség és búskomorság esetén különösen ajánljuk. Emellett az idegrendszerre is jótékony hatással van, stresszes időszakban például nagyon jól csökkenti a feszültséget és az ingerlékenységet.

Bee Happy méhviasz gyertyánk a belső erőt célozza meg, így ennek szimbólumaként levendula illóolajjal gazdagítottuk. A levendula kiegyensúlyozó, nyugtató hatású, és segít az elalvásban is, így lefekvés előtt, az esti órákban kifejezetten érdemes használni.

Mennyi ideig égnek a Bee méhviasz gyertyák?

Az üveges Bee méhviasz gyertyák átlagosan 20 órán keresztül, míg a mintagyertyák kb. 6 órán keresztül képesek égni.
A gyertyák égési idejét több tényező is befolyásolja. Célszerű huzattól mentes helyen, rövidre vágott kanóccal égetni őket, hiszen így jóval hosszabb lesz az égési idejük.

Egyedi illatkombinációjú méhviasz gyertyát szeretnék. Van erre lehetőség?

Rajongsz egy illatért, ami szerinted a méhviasz enyhén mézes aromájához is jól passzolna? Szeretnél egy egyedi illatkombinációjú, saját Bee méhviasz gyertyát? Semmi akadálya! Írj egy e-mailt a hello@beegyertya.hu címre, és közösen megvalósítjuk az elképzeléseidet.

Esküvőre készülsz és még nincs meg a tökéletes köszönőajándék? Nekünk van egy ötletünk!

Már lassan minden összeáll a Nagy Napra, de még mindig nem sikerült megtalálnod a tökéletes köszönőajándékot? Nekünk erre is van egy ötletünk! Lepd meg a násznépet egyedi díszítésű, mini méhviasz gyertyákkal, amik nemcsak tündérien elbűvölőek, de hasznosak is. Írj egy e-mailt a hello@beegyertya.hu-ra és engedd, hogy levegyük az esküvőszervezés ezen terheit a válladról.