Fizetés és szállítás

Mi történik a megrendelés elküldése után?

A megrendelés elküldése után az általad megadott e-mail címre küldünk egy visszaigazoló üzenetet, amiben minden fontos információt megtalálsz a rendeléssel, a fizetéssel és a szállítással kapcsolatban.

Változtatni szeretnék a rendelésemen. Mit kell tennem?

Leadtad a rendelésed, de időközben meggondoltad magad és változtatni szeretnél rajta? Semmi gond! A csomagok elindításáig lehetőség van a rendelés módosítására, ennek időpontjáról e-mailben minden esetben tájékoztatunk. Csak küldj egy üzenetet a megrendeles@beegyertya.hu címre amiben leírod, hogy pontosan mit szeretnél változtatni a rendelésben, és mi ez alapján fogjuk összeállítani a csomagodat.

Hogyan tudok fizetni?

PayPal
Lehetőség van arra, hogy a rendelésed végösszegét PayPal-on keresztül egyenlítsd ki. Ezt akkor is igénybe tudod, venni, ha nem rendelkezel PayPal fiókkal. Ebben az esetben a PayPal fizetési felületén válaszd a bankkártyás fizetési módot.

Amennyiben ezt a fizetési módot választod, úgy az utalás megérkezését követő munkanapon indítjuk útnak a csomagodat. Erről e-mailben mindenképpen tájékoztatunk.

PayPal fizetésre az alábbi szállítási módoknál van lehetőség: MPL futárszolgálat, MPL csomagautomata

 

Banki előre utalás
A megrendelt Bee  méhviasz gyertyák és csomagok árát, illetve a felmerülő szállítási költséget előre utalással is ki tudod fizetni. A rendelés visszaigazoló e-mailben minden fontos információt megtalálsz az utaláshoz. Az utalás közleményében ne felejtsd el feltüntetni a rendelésszámot és a neved!

Amennyiben ezt a fizetési módot választod, úgy az utalás megérkezését követő munkanapon indítjuk útnak a csomagodat. Erről e-mailben mindenképpen tájékoztatunk.

Banki előre utalásos fizetésre az alábbi szállítási módoknál van lehetőség: MPL futárszolgálat, MPL csomagautomata

Milyen címet adjak meg a szállításhoz?

MPL házhoz szállítás
A csomagok kiszállítását az MPL futárszolgálat munkanapokon 8-16 óra között végzi. Így olyan címet adj meg, ahol a fenti idősávban át tudod venni a csomagot.

Házhoz szállítás díja: 990 Ft

Futárszolgálat ügyfélszolgálat: 06-1-333-7777

 

MPL csomagautomata
Lehetőség van arra, hogy csomagodat MPL csomagautomatába kérd, így a nap 24 órájában bármikor át tudod venni azt. Amennyiben ezt a szállítási módot választod, a megrendelés “Megjegyzés” rovatában tüntesd fel, hogy melyik automatába kéred a csomagot.

Az átvételi pontokról IDE KATTINTVA tájékozódhatsz.

Szállítás díja MPL csomagautomatába: 690 Ft

Mennyibe kerül a szállítás?

Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal: 990 Ft

Szállítás MPL csomagautomatába: 690 Ft