ÍGY HASZNOSÍTSD ÚJRA A KIÜRÜLT GYERTYAÜVEGET

Óvd a környezetet és válassz újrahasznosítható dekorációs elemeket az otthonodba!

A fogyasztói társadalom világában minden cég és reklám arra ösztönöz bennünket, hogy minél több dolgot halmozzunk fel. Elhitetik velünk, hogy akkor leszünk boldogok, ha a legújabb telefonnal mászkálunk, ha az aktuális trendeknek megfelelően öltözködünk, ahelyett, hogy a saját stílusunkat követnénk, ha megvesszük a 100. szivárványszínű highlightert is, mert most éppen az a legmenőbb. Pedig ha belegondolunk, ezzel óriási felesleges hulladékot halmozunk fel, amivel egy idő után már nem fogunk tudni mit kezdeni.

Számunkra fontos a környezet és a természet védelme, éppen ezért gyertyáinkat úgy alkottuk meg, hogy azok miután elfogytak, újrahasznosítva továbbra is felhasználhatóak legyenek. Mire is gondolunk pontosan? Az üveges gyertyák kiürülésük után tovább díszíthetik az otthonodat akár dekorációs elemként, akár apró dolgok tárolójaként. Alább mutatunk néhány szuper felhasználási ötletet, hogy miként születhetnek újjá a kiürült gyertyás üvegek.

 

—————————————————————————————————————————

Kiürült gyertyaüveg a fürdőszobában

 

A kiürült üveges gyertyákból szuper tárolókat lehet készíteni a fürdőszobába, amibe aztán mindenféle apróságot pakolhatunk. A vattapamacsok és a fültisztító pálcikák gyakran elég egyszerű csomagolásban kaphatóak az üzletekben, amikkel önmagukban nem tudunk egy egységes megjelenést kölcsönözni a fürdőszobánknak. A kiürült gyertyaüvegben végre dekoratívan tudod tárolni ezeket az apróságokat. De a parfümmintáknak is jó gyűjtőhelye lehet egy ilyen üveg, hiszen azok az apró méretük miatt általában mindenfelé kallódnak otthon a lakásban.

 

—————————————————————————————————————————

Kiürült gyertyaüveg a nappaliban

 

A kiürült gyertyaüvegek nemcsak a fürdőszobában, hanem a lakás többi részében is szuperül mutatnak. Tarthatunk bennük apró vágott, vagy gyökeres virágokat, és így akár mini vázaként, vagy virágcserép helyett díszíthetik tovább a nappalinkat.

 

—————————————————————————————————————————

Kiürült gyertyaüveg a dolgozószobában

 

Bár ma már rengeteg izgalmas és különleges írószertartót lehet kapni a boltokban, miért adnánk ki értük feleslegesen pénzt, ha ugyan olyan dekoratív külsőt tudunk adni íróasztalunknak egy kiürült üveges gyertyával is? A tollaktól kezdve, az ollón és a ceruzákon át a gemkapcsokig bármit rendszerezhetünk ezekben a kis üvegekben.

 

—————————————————————————————————————————

Kiürült gyertyaüveg a sminkes asztalon

 

A sminkecseteknek, a szájfényeknek, az ajakkontúr- és szemceruzáknak el sem tudnánk képzelni szebb tartót egy gyertyaüvegnél. Így amellett, hogy praktikusan tároljuk ezeket a kellékeket, a sminkes asztalunkat is szebbé tehetjük velük.

 

Óvd Te is a környezetet és válassz újrahasznosítható dekorációs elemeket az otthonodba! Válaszd a Bee méhviasz gyertyákat, amiket 100%-ban természetes alapanyagokból készítünk kézzel, tele szeretettel.

ÍGY HASZNOSÍTSD ÚJRA A KIÜRÜLT GYERTYAÜVEGET
Tagged on:                     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.