Esküvő

A legtündéribb esküvői köszönőajándék

Már lassan minden összeáll a Nagy Napra, de még mindig nem sikerült megtalálnod a tökéletes köszönőajándékot? Nekünk erre is van egy ötletünk! Lepd meg a násznépet egyedi díszítésű, mini méhviasz gyertyákkal, amik nemcsak tündérien elbűvölőek, de hasznosak is. Írj egy e-mailt a hello@beegyertya.hu-ra és engedd, hogy levegyük az esküvőszervezés ezen terheit a válladról.

Keress minket bizalommal

- Ha már unod a megszokott és sablonos mézeskalács - szappan - bonbon - minipálinka köszönőajándékokat és valami igazán egyedivel szeretnéd meglepni a vendégeket.

- Ha fontos számodra, hogy a köszönőajándék passzoljon az esküvőtök stílusához. Mi a Ti elképzeléseitek alapján, az esküvő stílusához illő szalagokat készítünk az ajándék gyertyákhoz.

Miért válassz minket?

- Mert ez egy felejthetetlen, különleges és egyedi ajándék, ami biztosan nem a szekrény mélyén fog kallódni a többi kacat között. A vendégeitek minden meggyújtáskor rátok, és a fantasztikus esküvőtökre fognak emlékezni.

- Mert a gyertyák nemcsak tündérien elbűvölőek, de még egészségesek is, ugyanis nem tartalmaznak semmiféle mesterséges anyagot. Égés közben pedig olyan elektromos részecskéket bocsátanak ki magukból, amik megtisztítják a levegőt a pollenektől és egyéb allergizáló elemektől.

Hogyan zajlik a megrendelés?

1. Megbeszélés

Megbeszéljük a köszönőajándék gyertyák szalagjának stílusát, és hogy pontosan milyen szöveg szerepeljen a szalagokon. Ha elküldöd a meghívótok mintáját, akkor akár ahhoz passzolót is tudunk nektek készíteni. Ha az esküvőtök több mint 3 hónap múlva lesz, akkor az első megbeszéléskor elegendő egy körülbelüli darabszámot megadnod. A végső mennyiséget a kiszállítás előtt 3 héttel fixáljuk.

2. Tervezés, kivitelezés

A megbeszéltek szerint megtervezzük a szalagok feliratát és mintáját, amit 1 körben még módosíthatsz. Az elfogadott terv alapján pedig készítünk egy prototípust, hogy élőben is lásd a kész anyagot.

3. Szállítás

A megbeszélt időpontban eljuttatjuk hozzád a köszönőajándékokat.
Debrecenben akár személyesen is átveheted őket, az ország többi pontjára pedig DPD futárszolgálattal tudjuk biztosítani a csomagod kiszállítását.

4. Fizetés

Nálunk nem kell előleget fizetned, a megrendelt köszönőajándékokat ráérsz az átvételkor kifizetni. Amennyiben futárszolgálattal kéred a kiszállítást, választhatsz előre utalás és utánvétes fizetés között. Ha előre utalást választasz, akkor nem kell postaköltséget fizetned, azt mi álljuk. Utánvétes fizetés esetében 1700 Ft postaköltséget számítunk fel.

Mit tartalmaz a csomag?

Méhviasz gyertya a kért darabszámban

Gyertyadíszítő szalag megtervezése a Ti elképzeléseitek szerint

Szalagok nyomtatása

Celofán tasak minden gyertyához

Előre utalás esetén ingyenes szállítás

Mennyibe kerül mindez?

1 db - 49 db

390 Ft / db

50 db - 99 db

310 Ft / db

100 db-tól

280 Ft / db

Rendeld meg most az esküvői köszönőajándékokat!

Ha úgy érzed, hogy megtaláltad a tökéletes köszönőajándékot, írj nekünk egy e-mail a hello@beegyertya.hu címre, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Szállítási cím*
Számlázási név
Számlázási cím
Esküvő dátuma*
Darabszám*
Fizetés*
Megjegyzés